All for Joomla All for Webmasters
Забава

Девојки во долна облека вежбаат танц на “Што вели лисицата”

Три девојки другарки во долна облека се собрале и вежбаат танц на “What the fox say“. После ова видео песнава ќе добиe на рејтинг кај машката популација.

Но, до каде оди нивното играње ?! Облечени само во долна облека играат пред други мажи и воопшто не им е гајле. И друго зарем ваквите видеа не се дозволени на YouTube. Или пак добар е вториот спот на “What the fox say“, па администраторот на YouTube задолжен за тоа не го трга ова видео.

ВРВОТ