All for Joomla All for Webmasters
Забава

“Анонимуси” беа присутни на “ПивоФест2014” во Прилеп

Изминативе денови во Прилеп 12-ти пати по ред се одржува манифестацијата ПивоФест. Прекрасна забава придружена со пиво и одлична прилепска скара.

Но што е интересно, во моментот кога шоу-менот Игор Џамбазов ја изведуваше “Нема Спас” камерите успеаа да фатат еден “Анонимус” во публиката.Во продолжение можете да ја погледнете прекрасната атмосвера од ПивоФестот, споена во видео материјал благодарение на FUN Production.

ВРВОТ