Македонија

ВИДЕО – Првото бебе во 2019 во Прилеп е женско

Андријана Кедиоска од Прилеп е мајката на првото родено бебе во Прилеп во новата 2019 година. Бебето ќе се вика Ива. Општина Прилеп на бебето му подари штедна книшка со 15.000 денари.

To Top