Македонија

СКАНДАЛ: Македонското знаме по којзнае кој пат го нема на јарболот во Долнени!” (ФОТО)

македонското знаме

По којзнае кој пат македонското знаме го нема на јарболот во општина Долнени. Македонското сонце никако да “фати корен” во оваа мултиетничка општина и да продолжи да се вее.

Ако претходно беше на половина копје или искинато, сега воопшто го нема.Дали на некој му пречи државниот симбол и дали некој намерно го отстранува?


To Top