All for Joomla All for Webmasters
Македонија

“Република Илинденска Македонија” е предлог за името

Република Илинденска Македонија

“Република Илинденска Македонија” е нов предлог за името кое според дипломатски извори е понудено од македонска страна во преговорите, пренeсува весникот „Коха” и порталот А1ОН.

Името „Република Илинденска Македонија” би било за севкупна употреба.

ПОВЕЌЕ НА А1ОН

ВРВОТ