All for Joomla All for Webmasters
Забава

Ново видео со легендарниот Благојчо од Каменица

Благојчо

Ако не го паметите Благојчо, долу ви го ставивме и неговиот легендарен настап на квизот Арена, да ве потсетиме кој е. Во продолжение погледнете го видеото од Благојчо.

Видео материјалот е целосно превземен од МОТИКА (авторските права на видео содржината се препишуваат на МОТИКА)

Во прилог видеото и од квизот Арена.

ИЗВОР: МОТИКА

ВРВОТ