All for Joomla All for Webmasters
Македонија

Прекрасна фотографија од невремето што го зафати Скопје

Неверојатна фотографија ни пристигнува од невремето што го зафати Скопје. Автор на истата е Дарко Тодоровски. Погледнете што успеал Дарко да фати со неговиот објектив.

Како и видео од МОМЕНТОТ !!!

ВРВОТ