All for Joomla All for Webmasters
Македонија

Познато новото име на МАНУ

МАНУ
Новото име на МАНУ по потпишувањето на договорот Заев – Ципрас ќе биде АНУС Македонија – Академија на науките и уметностите на Северна Македонија.

Па, дремете академици од АНУС!

Пиперка Ајварка

*** Целта на „Двоглед“ е да се сврти вниманието на одредени појави во општеството. Секоја сличност со вистинските луѓе и институции е случајна.

ИЗВОР: РЕПУБЛИКА

ВРВОТ