Македонија

Латас до Заев: Сакаш да ти направам снимка од групњак со Сораја?

Урнебесен предлог на Драган Павловиќ Латас до претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Сакаш ли во понеделник, со мои раце и цело знаење, да ти направам снимка дека си имал групњак со Сораја? Ако сака, може да му дадам снимка и транскрипт дека примил пари од ИСИС. Што сака Заев, ќе му направам за еден ден. Со негов глас, со Сораја, со офкање, со стенкање, со тој третиот… што не знаеме дали бил со Заев или со Сораја… се можеме да направиме, никој тоа не може да го докаже, ама народ ќе се забавува, порача Латас.

ИЗВОР: ВЕЧЕР

To Top