All for Joomla All for Webmasters
Ракомет

Ракометарката Ина Проеска се закити со прво место

Ина Проеска

Во Barkod.mk пред извесно време имавме можност за ексклузивно интервју во коедобивме неколку одговори од младата и успешна ракометарка Ина Проеска, како и колку се исплаќа целата упорност можевме да видеме од нејзините одговори. Според неа нема големо достигнување без голема љубов и труд вложени кон она што го работиме.

Ина е ученичка во 9то одделение во Основното училиште “Никола Карев” – Крушево. Ина учествувала на литературниот натпревар на тема ДЕДО/БАБА ми раскажа… и притуа го освоила првото место. Како прва наградена Ина си освои едно неделен одмор во Унгарија.

ina proeska

ina proeska1

Ина Проеска

ВРВОТ