Кошарка

Атрактивните поени на Мирослав Радуљица (Видео)

Како што веќе знаеме Србија е вториот финалист на СП 2014 во кошарка што се случува во Шпанија. Интересни поени постигна Мирослав Радуљица во моментите кога Франциај успеа да им се доближи на едноцифрена негатива.

Дури ни самиот Радуљица со смеење го прослави погодокот, како и цела клупа на Србија, бидејќи ни самиот Мирослав не знае како го постигна. Вистинска атракција.

ВРВОТ