Фудбал

ШОК: Недостасуваа милиметри Холандија да остене во игра

Како што веќе знаеме во полуфиналниот дуел од СП помеѓу Холандија и Аргентина се изведуваа пенали. Пенал рулетот од Холандија го започна Влар, кој што шутираше по средината на голот и Ромеро успеа да му го скроти шутот.

Но, на интернет почна да кружат аматерски снимки каде што од првата се гледа како топката да ја минала гол линијата, но од друг агол се гледа дека недостгасувале милиметри. Ехх, Влар тоа е фудбалот недостасуваше малку среќа.

Или да се види подобро од официјалните камери од подобар агол.

To Top