All for Joomla All for Webmasters
Здравје

Апел за помош на малиот Михаил Јолески

Да помогнеме, да подадеме рака, да спасиме едно дете. На четитригодишниот Михаил Јолески од Кичево дијагностицирана му е тешка хронична аномалија на бубрезите, поточно лев бубрег со многу ниска функција и десен бубрег огормен, со дилантација (проширен) со стеноза на мочен утерис.

За неговото лекување потребни се 10.000 евра, сума која неговото семејство не може да ја обезбеди. Неговата операција е закажана за 29 мај, но родителите мора претходно да ја обезбедат сумата која е потребна.за операцијата да биде реализирана.

Доколку не се собере сумата, операцијата ке се реализира кога истата ќе се собере. А ИТНО Е! Едно дете чека на нас. Да може да има и тоа детство какво што секое дете може да има. Насмевката на Михаил е бесценета. Да му дадеме можност на ова сонце да се смее постојано.

Семејството замолува, кој може и сака да помогне, да помогне со донација на

210-5016883338.40 на НЛБ ТУТУНКА БАНКА.

Tелефонски броеви за донации

Т-Мобиле 070 143 117

VIP 077 143 110

ONE 075 143 150

Превземено од : ТЕЛЕГРАФ.МК 

ВРВОТ