Љубов и секс

Штит од лузни

Лузните од минатото неа ја повредија и направија штит кој неможе да го помине секој,штит кој ги одбива скоро сите, и направи да не верува во никој и ништо.

Но таа велеше : – Јас сум јас, тоа што душата и срцето и изгореа внатрешно и надворешно неможеше да се види туку е скриено под нејзиното лице,под нејзината кожа под нејзиното срце.Храброста и решителноста упорно ја туркаа напред и и даваа сила да продолжи да сака..

To Top