Љубов и секс

Биди и ти најзаводливата дама оваа еcен…

Есента е годишно време во кое почнуваат да пожолтуваат лисјата од дрвата,почнуваат и романтините есенски дождови заедно со тивкото северно ветре .

Па поради тоа ваште светли маички ,куси фармерчиња и фустанчиња ги заменуваме со топли џемпери во неутрални нијанси. Но покрај тоа што ја менувате облеката треба да ги сменете и кармините кои ќе ги носите оваа убава есен. Доколку сакате да експериментирате и не се плашите од храбри избори, ви предлагаме да го направите тоа со мала промена на карминот. Наместо усните да ви бидат обични и голи, нанесете темно виолетов кармин или пак кафеава нијанса, баш како сувите есенски лисја, нанесете и портокалов кој би личел на сега достапните овошки на пример како портокал,нанесете и циклама розов кармин тој би помогнал во истакнување на вашето убаво лице.Биди дефинитивно најзаводливата дама оваа есен..

ВРВОТ