All for Joomla All for Webmasters
Љубов и секс

Ми требаш … Те сакам

Ајде мајчин кажи ми дека уште ме сакаш дека нејќеш да ме изгубиш ајде лажиме пак како порано ајде напрај нешто смисли речи не сум ова јас не припаѓаме овде не треба да бидиме едно или дај да бидиме да се чуваме за инает на другиве ајде бе море слушниме…

послушај ме ајде еднаш само ајде беее речими че биди по твое овај пат ајде мајчин смисли нешто и освој ме пат …исто како на лотарија да си ме добил ..ми викаше малечка а незнајш дека срејќата е во малите нешта и треба да се чуваат…ајде бе чувајме еднаш ама барем засекогаш нека биди  ми требаш ти само ти да ми кажиш ајде барбике легниси утре треба да станиш ајде златен ајде напрај нешто освој ме пак ајде бе ..

Х.Симоноска 

ВРВОТ