All for Joomla All for Webmasters
Љубов и секс

Доколку не ги отворите очите правата љубов ќе помине покрај вас

Да се погледнеа на момент наместо гледајки во мрачните тунели целиот нивни живот ке беше променет. Во модерното време на денешницата, сите живееме брзо и често допуштаме најдобрите работи да поминат покрај нас незабележано.

Приказната е за две сродни души кои стојеа една покрај друга, на метро станица, дефинитивно ке ве натера да се замислите. Погледнете го видеото и следниот добро разгледајте околу вас…

 

ВРВОТ