All for Joomla All for Webmasters
Живот и стил

Куче херој, спасува од сигурна смрт тукушто родено бебе

Додека кучето во потрага по храна пронашло тукушто родено бебе со папочна врвца, кучето му пришло на бебето и земајќи го во уста го однесло во најближната куќа и почнало да лае пред куќата, сакајќи да повика некого од куќата да му помогне на бебето.

Бебето благодарение на ова чудесно кучето е однесено во болница и спасено. Оваа приказна покажува колку се кучињата племенити животни.

ВРВОТ