All for Joomla All for Webmasters
Забава

За инфаркт: Моментот во кој ајкула тргнува кон жена и ја соборува на земја од страв!

По интернет започна да кружи ова видео во кое една жена доживува прилично непријатно изненадување кога ајкула тргнува во напад кон неа од нигде-никаде… Но за среќа преку стаклото на аквариумот кое успева и да го напукне. Погледнете!

ВРВОТ