All for Joomla All for Webmasters
Забава

Во Битолски фитнес центар: “Миете ги мишките оти смрди” (ВИДЕО)

Познатиот билдер и поранешен кандидат за градоначалник на Битола – Зоран Лазаревски – Паљо, и овој пат е хит на социјалните мрежи овој пат со новите правила во неговиот фитнес центар “Паљо”.

 

ВРВОТ