All for Joomla All for Webmasters
Забава

Улици со Македонски имиња во странство, Прилеп, Ракија, Охрид (ФОТО)

Користење на Македонски топоними како имиња на улици во населбата Лалор во Мелбурн Австралија. Како што може да се види кумот на овие улици им дал доста необилни имиња со Македонско потекло како што се Ракија, Прилеп, Битола, Пелистер, Охрид, Езеро.

 

ВРВОТ