All for Joomla All for Webmasters
Забава

„Пушти го бојлерот“ – најјаката зафрканција на ТВ до сега

Па што има малиот да се мачи да се качува до горе кога и вака може да му каже на стариот да го пуште бојлерот и да завршиме работа. И онака стариот гледа Јади Бурек што има малиот да се мачи да излегува по ладното.

ВРВОТ