Забава

Па зарем ни воздух не дишеш ?!

Дечкото сакаше на прекрасен начин да и се доближи на девојката, покануваќи ја на кафе, но таа веднаш го одби со изговор дека не пија кафе

, тогаш дечкото се обиде да ја покани и на пиво , мислејќи дека е по алкохолот , но таа повторно го одби.

To Top