All for Joomla All for Webmasters
Забава

Ова е македонската верзија на Том и Џери! (ВИДЕО)

Излезе и македонска верзија, а на видеото се гледа како глувчето е неверојатно паметно кога животот му е во прашање. Но, сепак Том не се откажува така лесно, а атмосферата е многу тензична… Погледнете како завршува целата приказна…!

 

ВРВОТ