Забава

Нов хит во САД! Кондом Предизвик (ВИДЕО)

По многу разновидни предизвици, беше прашање на време на некој ќе му текне и вакво нешто. Овој предизвик стана многу популарен посебно во САД, а се заснова на тоа што кондомот полн со вода треба некој да го пушти врз вашата глава, притоа е неопходен помош од пријател…

 

ВРВОТ