Забава

Непристоен предлог ја збуни водителката на „Канал5“! (ВИДЕО)

Милена Антовска е една од најубавите и најпопуларните водителки во Македонија.Водителка на „Здраво Македонијо“ на „Канал5“ доби непристоен предлог од страна на еден гледач, што културно го одби.

To Top