All for Joomla All for Webmasters
Забава

Нема да верувате како ова дете си поигра со својот живот (ВИДЕО)

Често пати кај младите владее висока доза на лудост, па речиси се сакаат да испробаат како ќе биде и нормално после како херои да се фалат пред девојките. Но, не секогаш излегуваат славни херои.

Ова момче ги надмина сите граници и и погледна на смртта во очи, лудост не храброст. Погледнете за што станува збор.

ВРВОТ