Забава

Луд германски кантер страјк гејмер (Видео)

Дефинитивно гејмеров е премногу возбуден што се прашуваме дали е комичар или е мрднат. Според реакцијата дефинитивно е мрднат. Хитлер врати се и собери си ја вересијата !!!

To Top