All for Joomla All for Webmasters
Забава

Како изгледа ако одеднаш запалите милион петарди? (видео)

Добро, не се баш петарди туку оние пиротехнички средства кои имаат ефект на интензивна жижица. Како и да е вреди да се погледне! 🙂

ВРВОТ