All for Joomla All for Webmasters
Забава

Како да кренете и потоа “акнете” од земја девојка

Дечкото на многу романтичен начин ја крена во воздух неговата сакана, но само за момент, за потоа да ја спушти толку брзо, на што девојката сигурно немала зборови освен едно ОК.

ВРВОТ