Забава

А сада идеее, иде 40.000 ден. (Фото)

Предходниот месец бевне сведоци како двајца охриѓани и двајца скопјани успеаа да ги “затворат” кладилниците со минимални уплати. Овој пат овај типсер се обидел на прилично голема сума да им одигра “машки” и да си ја дуплира сумата.

Но, за негова несреќа како и за скоро цен свет, фаворитот Барселона успеа да им помогни на кладилниците со тоа што ремизираше на гостувањето кај Хетафе. Секоја чест мајсторе, машки одиграно.

To Top