All for Joomla All for Webmasters
Забава

Ја соблекува својата танга во јавен парк и ги замолува момците да и помогнат (ВИДЕО)

Девојката се вика Мелиса и одлули да направи нешто сосема невообичаено. Мелиса одлучува да ја соблече нејзината долнаа облека во јавноста, притоа случајните минувачи ги замолува да и помогнат, нивната реакција е неверојатна.

Па момци доколку се најдете во слична ситуација би и помогнале на Мелиса ? Во продолжение погледнете го видеото.

ВРВОТ