All for Joomla All for Webmasters
Забава

Хит во Азербеџан – бањање во нафта! (ВИДЕО)

Еден здравствен центар во Азербејџан, нуди капење во нафта како терапија. Австралиецот Себ кој го пробал овој третман изјавил дека оваа „бањска терапија“ е сосема солидна, a капењето во нафта е на иста температура како при обично капење, но исто како да се бањате во течно чоколадо.

Овој третман може да излекува 70 различни заболувања, вируси , бактерии, габички, а нејзината густина е уникатна и не содржи никаква нечистотија. Купките со нафта не се менуваат за секој корисник, се губи еден дел од материјалот, но се дополнува купката и невозможно е да се фрла целосната купка со нафта, бидејќи материјалот е скап.

ВРВОТ