Забава

ХИТ ВИДЕО: Слушнете како цел градски автобус чудесно ја пее песната на Чолиќ!

Ова момче во време на најголемиот метеж во градскиот автобус со слушалките на уши започна да ја пее песната на Здравко Чолиќ Кристина, и веќе на првите тактови му се придружи цел градски автобус.

Слушнете како се пее хитот на Чолиќ:

To Top