All for Joomla All for Webmasters
Забава

Грешка на келнерот или традиција на кафулето ?!

Во меѓувреме ни стигнува хит видео од кај нашите соседи. Имено главниот актер заедно со своите другари биле на одмор во Власотнице област во Србија со 309km2. Гостите нарачале продолжено експеро со млеко, а погледнете што добиле. Дали ова е грешка на келнерот или традиција на кафулето, или пак гостинот бил буквално сватен од келнерот.

ВРВОТ