All for Joomla All for Webmasters
Забава

Блажо и Митра за време на секс

Блажо и Митра се караат, и таа му вели:Нели е така, од денеска се правам за пари—-миење садови— 300 денари, праевење ручек — 500ден ……секс—1000..

Легнуваат и Блажо и вика; —Ајде, ама имам само 700ден….. —Ништо, спиј си сам…. Заспиваат, после некое време се разбудува Блажо, и ја гледа Митра како чепка во ташната…… —Шо бараш мори….. — Да ти позајмам 300 ден..

ВРВОТ