All for Joomla All for Webmasters
Свет

Турската војска отвори оган на Русите, на повидок судир од епски размери

Турските сили на границата со Сирија отвориле оган на Сириската територија во близина на која се стационирани Руски сили. Руското министерство за одбрана објавило видео матерјал кој докажува како турската војска ја обиколува Сириската граница со тешка артилерија.

Москва и порача на Турција, доколку влезете во Сирија ПУКАМЕ ! И Сириската војска објавила видео матерјал како Турската војска ја напаѓа Сирија, објавил Конашеников од Руското министерство за одбрана

ВРВОТ