Свет

Цела Европа трага по овој човек: Франција објави слика од терористот од Париз

Француската полиција објави и слика од другиот терорист, односно Abdeslam Salah од Белгија. Полицијата потврди дека е опасен и доколку некој од граѓаните го забележи, да не му приоѓа туку да ги повика органите на полицијата.

Салах е од Брисел, роден 15 септември 1989 година. Во меѓувреме полицијата потврди дека ги идентификува телата и на двајца напаѓачи, пренесува Ројтерс.

To Top