Македонија

Учениците од СОУ “Ѓорче Петров” го одбележаа светскиот ден за борба против ДИЈАБЕТОТ

Учениците од СОУ Ѓорче Петров Прилеп од здравствената струка _ медицинска сестра по повод 14 Ноември – Светскиот ден за борба против ДИЈАБЕТОТ во Градската библиотека Борка Талески Прилеп ги спроведоа следните активности – Едукативна работилница на тема Дијабет – Мерење шеќер во крвта – Мерење крвен притисок


To Top