Македонија

Сообраќајка вечерва во близина на мостот “Табана” во Прилеп (ФОТО)

Тешка сообраќајка вечерва се случила на улицата “11-Октомври” пред мостот “Табана” во Прилеп.

Судрени се два автомобили, марка “Oпел” и “Пасат”, при што, како што дознаваме од очевидци, со повреди се здобиле две лица.

Повеќе информации подоцна!

To Top