All for Joomla All for Webmasters
Македонија

Извештајот од МВР и Народниот правобранител 06.06.2018 година, а Јане Ченто е уште во притвор.

Јане Ченто

На фејсбук страната Слобода за Јане Ченто, пред еден час е објавен пост со документи за неправедното повторно приведување на Јане Ченто.

Во прилог објавата

Извештајот од МВР и Народниот правобранител 06.06.2018 година, а Јане Ченто е уште во притвор.Да се знае вистината, за…

Posted by Слобода за Јане Ченто on Thursday, September 27, 2018

ВРВОТ