Македонија

ДИК: Излезноста до 9 часот е 2,45 проценти

Државната изборна комисија на првата прес-конференција утринава соопшти дека излезноста на референдумот до 9 часот е 2,45 проценти.

Овој процент е добиен според информациите од 71,53 проценти од избирачките места.

Наскоро поопширно

To Top