Македонија

БОРИС ДАМОВСКИ НА ФЕЈСБУК: „Гомна сте и во очите на тие што ги предадовте и на тие на кои се продадовте“

Борис Дамовски

Борис Дамовски, еден од првенците на движењето „Илинден 4“, и меѓу обвинетите уставобранители, на својот ФБ профил напиша дека оние кои гласале за промена на името, а се од редовите на опозицијата се „гомна“ и во очите на тие кои ги предадоа, и во очите на оние за кои се продадоа.

„Џабе.
Гомна сте и во очите на тие што ги предадовте и на тие на кои се продадовте.“ – напиша Борис Дамовски на својот ФБ профил.

Џабе.Гомна сте и во очите на тие што ги предадовте и на тие на кои се продадовте.

Posted by Борис Дамовски on Friday, October 19, 2018

To Top