Балкан / Регион

ФЕЈК ЊУЗ за смртта на Оливер Драгоевиќ кружи во регионот

На социјалните мрежи, но и на неколку портали во регионот се појави лажна вест дека хрватскиот пејач Оливер Драгојевиќ починал. Неговите обожаватели се простуваат од него споделувајќи ги неговите песни на социјалните мрежи, но без потреба.

Здравствената состојба на пејачот е тешка, а тоа го потврдуваат и откажаните кконцерти, но пејачот не се предава во борбата со ракот на белите дробови.

To Top