Балкан / Регион

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Погледнете како специјалци од Република Српска ограбиле 300 илјади евра

Уапсените биле активни припадници на специјалната полиција. Еден од нив паднал на полиграф, додека другите двајца одбиле погиграфско тестирање.

Телевизијата АТВ од Бања Лука објави видео снимка од надзорната камера која ги прикажува петмината припадници на Специјалната полиција на Република Српска како вооружени го ограбуваат блиндираното возило.

To Top