All for Joomla All for Webmasters
Саботна шема

#Day XIII: Саботна шема во Прилеп! (галерија)

Снежен и многу ладен ден, што некако ги остави Прилепчани во своите топли домови. Фоторепортерите на Баркод.мк денес беа во Прилеп. Во продолжение можете да ги погледнете сликите од саботната шема во Прилеп. Уживајте !!!

* НАПОМЕНА: Доколку сакате да превземете некоја слика истата можете да ја превземете со влечење на малата слика во нов таб, и потоа кликате десен клик и Save Image As…

ВРВОТ