Фудбал

МИСТЕРИЈАТА ОТКРИЕНА: Како Хулк успеа да ја скине топката и мрежата (ВИДЕО)

Веќе неколку месеци на интеренет се пласираат клипови на кои се гледа надчовечката „моќ“ на бразилскиот репрезентативец Хулк.

Сега конечно луѓето од Зенит одлучија да покажат за што станува збор. Погледнете!

To Top