Фудбал

МЕГА ТРАНСФЕР:Несторовски потпишува за Палермо (ВИДЕО)

Несторовски со одличните игри во Интер Запрешиќ беше забележан од италијански скаути за во летниот трансфер период да премине на островот во Сицилија. Во ова видео на неговиот сограѓанин Мартн Пресилски, веќе му се посакува добредојде во новиот клуб, остварувајќи го сонот на секој млад фудбалер од нашата држава.

Несторовски ќе биде 5ти играч од Македонија кој заиграл во силното калчо, каде што овој пат ќе си прават друштво со истотака нашиот интернационалец во редовите на Палермо, Александар Трајковски. Погледнете го видеото:

To Top