Фудбал

Македонија даде четири гола на тест натпреварот со Торе Леванте

Фудбалската репрезентација на Македонија оствари лесна победа над шпанскиот нисколигаш Торе Леванте со 4-0 на генералниот тест кој беше од затворен тип, во пресрет на евро-квалификацискиот меч со Шпанија кој в понеделник го играме во Валенсија.


Фудбалската репрезентација на Македонија оствари лесна победа над шпанскиот нисколигаш Торе Леванте со 4-0 на генералниот тест кој беше од затворен тип, во пресрет на евро-квалификацискиот меч со Шпанија кој в понеделник го играме во Валенсија.

To Top