All for Joomla All for Webmasters
Музика

Шпански remix од RAF

Пред неколку дена излезе шпански ремикс од песната RAF од познатите американски рапери. Овај ремикс го направија дечките од рап/ трап групата LADBOYZ . Вреди да се слушне баш се одлични.

Нешто повеќе за оваа група е дека се состои од повеќе членови од кои двајца рапери Jotaka и Garban кои работат од мали на рап музика и секогаш се се подобри. На нивниот канал имаат и свои песни кои можите да ги слушните.

ВРВОТ